Відбувся захист звітів з виробничої практики студентів, що навчаються за ОПП «Ґрунтознавство та експертна оцінка земель»

02.10.2021 | 21:49

30.09.2021 на кафедрі ґрунтознавства і географії ґрунтів відбувся захист звітів з виробничої практики студентів ГРН-41с.
Необхідно зауважити, що підготовка бакалаврів здійснюється відповідно до нової ОПП «Ґрунтознавство та експертна оцінка земель», відтак спектр установ і підприємств, а також напрямів досліджень для студентів кафедри значно розширився.
До переліку закладів, у яких проходили виробничу практику бакалаври увійшли: «ПП Інвестиційно-Експерний Центр» (м. Львів); «Інститут сільського господарства Карпатського регіону» НААН України; Львівська філія ДУ «Інститут охорони ґрунтів» (смт. Оброшино); ТзОВ «Землевпорядний центр “Надія”»; ТзОВ «Бізнеспартнери» (м. Львів).

Щодо тематики, то вона була актуальною, різнобічною та новаторською. Студенти набули вмінь і навичок у таких сферах діяльності: експертна грошова оцінка земельних ділянок, проведення агрохімічної паспортизації земель с/г призначення, здійснення землевпорядного проектування тощо.