Відбувся захист курсових робіт магістрів денної форми навчання ОПП «Готельно-ресторанна справа»

04.01.2023 | 13:30

03 січня 2023р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся публічний захист курсових робіт магістрів І курсу денної форми навчання ОПП «Готельно-ресторанна справа». Захід відбувся в онлайн форматі за допомогою комунікаційної платформи Zoom при комісії у складі зав. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяка І.Г., проф. Бомби М. Я., гаранта ОПП «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти доц. Кушнірук Г.В.

Курсова робота є невід’ємною частиною підготовки фахівців спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, передбачена навчальним планом та графіком освітнього процесу у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Такий вид наукової діяльності поглиблює знання з навчальних дисциплін, формує професійні компетентності – уміння добирати, аналізувати, синтезувати інформацію, коректно й грамотно презентувати результати своїх досліджень.

Комісія та наукові керівники відмітили актуальність тематики курсових робіт, високий рівень теоретичних знань, комплексне розуміння проблем управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу у кризових умовах господарювання.

Високо були оцінені курсові роботи таких магістрів:

  • Арутюнян Мікаель «Аналіз діяльності та перспективи розвитку мережі готелів «Джем»
  • Кісіль Цвітана «Перспективи розвитку альтернативних засобів розміщення у Карпатському регіоні»
  • Копоть Марта «Методи просування закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Сувлакі»)»
  • Корнєва Влада «Сучасні тенденції та перспективи розвитку wellness-готелів курорту Східниця»
  • Лев Руслан «Позиціонування готельного бренду Ibis: теоретичні аспекти та практика реалізації в Україні»
  • Пилипенко Валерія «Ергономічні рішення у капсульних готелях: зарубіжний досвід і впровадження в Україні»
  • Попова Марія «Сучасні тренди в готельно-ресторанному господарстві (на прикладі готелю «Леополіс»)»
  • Ситник Анастасія «Сучасні тенденції розвитку глемпінгу в Україні»
  • Суптеля Злата «Роль менеджера в процесі управління ресторанним підприємством (на прикладі «Молодо-зелено»)»

Матеріали, отримані здобувачами вищої освіти під час виконання курсової роботи, будуть використані для написання кваліфікаційної роботи магістра.

Дякуємо магістрам за змістовні  доповіді та цікаві презентації! Вітаємо з успішним захистом  курсових робіт і бажаємо успіхів у подальшому навчанні!