Відбулася зустріч з автором історичного роману «Розбрат» – Романом Коритком

07.05.2018 | 10:05

За ініціативи викладачів та студентів кафедри економічної і соціальної географії, 3 травня 2018 року відбулася зустріч з автором історичного роману «Розбрат» – Романом Коритком. Перш за все, Роман Федорович коротко розповів історію створення власного роману та що його спонукало до написання.
Викладачі, студенти та гості дійства мали змогу поділитися з своїми враженнями від прочитаного, обговорити неймовірно цікавий, пізнавальний, написаний на основі достовірних подій  20-50-их років XX ст.,твір, який на своїх сторінках висвітлює героїчну національно-визвольну боротьбу українського народу під керівництвом Революційного Проводу ОУН з-під ярма трьох ворожих окупацій– Польщі, Радянського Союзу, Німеччини і повторно СРСР. Власне розбрат між членами ОУН – головна тема роману і тому назва твору запозичена від того, за своїм семантичним значенням трагічного, слова «розбрат».
Найбільш активно в обговоренні брали участь студенти Сипко Ірина, Добросельська Діана, Біланюк Марта, Борсук Юрій, Беднарчук Андрій, Швед Оксана.
Кафедра економічної і соціальної географії висловлює подяку деканату географічного факультету, викладачам та студентам, які не залишилися осторонь та прийшли почути щось нове, цікаве та науково-пізнавальне.
Далі буде…