Відбулася онлайн-зустріч Ректора зі студентами

03.03.2022 | 19:26

3 березня 2022 року відбулася зустріч Ректора Університету, члена-кореспондента НАН України, професора Володимира Мельника зі студентами Львівського національного університету імені Івана Франка. Зустріч провели у дистанційному режимі за допомогою центру для командної роботи Microsoft Teams.

Під час зустрічі Ректор висловив упевненість в тому, що «коли ми разом на своїй землі – ми непереможні». Володимир Петрович переконаний, що «зараз найважливішими є дисципліна та організованість».
Упродовж заходу усі охочі студенти поставили Ректору свої запитання, які стосувалися здебільшого освітнього процесу в умовах воєнного стану, організації дистанційного навчання та проживання в гуртожитках.

Ректор запевнив студентів, що Університет і надалі вирішуватиме усі поточні питання, у тому числі й проблемні. Координуватимуть цю роботу студентські громадські організації – Профком та Студентський уряд, а також керівники структурних підрозділів.

Нагадаємо також, що координація дій та інформування працівників і студентів Університету здійснюється через телеграм-канали https://t.me/lviv_university_officialhttps://t.me/+QzeZI4lctaVjYjgy та вебсторінку Університету. У випадку виникнення додаткових питань можна звертатися за телефоном +38032 239 4122 чи на електронну скриньку rektor@lnu.edu.ua.

З матеріалами Пресцентру ЛНУ імені Івана Франка