Лист проф. Марті Мальській від голови Комітету закордонних справ пана Марека Кухцінського на підтримку українського народу

11.03.2022 | 14:06

Мені важко знайти відповідні слова, щоб висловити співчуття. Я бачу драматичні події, що відбуваються на батьківщині наших українських братів. Злочинний напад на незалежну державу, а також кривда, яку складно уявити, те, що відчуває Україна, викликає в нас глибокий спротив і гнів. Те, що коїться, вимагає покарання злочинців.
Карпатська родина, частиною якої є Україна, від самого початку була об’єднана, дружня та налаштована на співпрацю. Саме тому я хочу упевнити у нашій глибокій підтримці та у готовності до надання Вам, Вашій родині та друзям усілякої необхідної допомоги. Жоден сигнал з Вашого боку не залишиться без відповіді – ми усі солідарні з Вами та готові до дій.
Я глибоко переконаний у тому, що незламність та відвага Українського Народу невдовзі призведе до остаточної великої перемоги над загарбником, а жорстокий, нічим не виправданий терор Кремля завершиться ганебною поразкою, що увійде до історії.
Я бажаю Вам та Вашим Співвітчизникам подальшої витривалості й незламності, що кожного дня викликають захват міжнародної громадськості. Бажаю Вам також надії, що збудує нове чудове майбутнє України.
З повагою

Переглянути PDF оригіналу листа голови Комітету закордонних справ пана Марека Кухцінського