Вдосконалення студентами інформаційно-цифрової компетентності й компетентності педагогічного партнерства у рамках неформальної освіти

04.04.2023 | 10:36

Студенти третього року навчання спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) – Гнатюк Катерина, Ірза Лілія та Сказик Марія у рамках неформальної освіти вдосконалили інформаційно-цифрову компетентність і компетентність педагогічного партнерства. У межах практично-семінарського заняття з навчального курсу “Інноваційні методи навчання географії у школі” (викладач — асист. Любов Котик) на тему: “Інтерактивне освітнє програмне забезпечення”, студенти мали змогу ознайомитися з можливостями ресурсу MozaikEducation та оцінити переваги інтерактивного освітнього програмного забезпечення MozaBook.

У рамках неформальної освіти студенти долучилися до спільного вебінару Інституту модернізації змісту освіти та компанії EdPro на платформі YouTube на тему: «Педагогічні працівники, які викладають географію». Вебінар спрямований на ознайомлення з функціональними можливостями програмного забезпечення MozaBook та медіа-бібліотекою, 3D-сценами, готовими уроками з географії на ресурсі MozaikEducation. За результатами вебінару та проходження підсумкового тестування студенти отримали сертифікати (3 год, 0,1 кредита ЄКТС), які підтверджують їхнє успішне опанування знань відповідно до програми підвищення кваліфікації за напрямом “Інформаційні технології та STEM”.

Вітаємо студентів та бажаємо їм успішно застосувати отримані знання у майбутній педагогічній діяльності!