В урочистій академії з нагоди початку нового навчального року в Ягеллонському університеті м. Кракова (Польща) взяла участь завідувачка кафедри туризму, д.ек.н., проф. Марта Мальська

04.10.2022 | 22:02

3 жовтня 2022 року завідувачка кафедри туризму, доктор економічних наук, професор Марта Мальська взяла участь в урочистій академії з нагоди початку нового навчального року в Ягеллонському університеті м. Кракова (Польща), на факультеті міжнародних політичних студій. Під час заходу було обговорено актуальні питання щодо українсько-польських ініціатив у контексті російської агресії в Україні.
Під час офіційної зустрічі з деканом факультету міжнародних і політичних студій Ягеллонського університету проф. Павлем Лаідлером було обговорено перспективи подальшого університетського співробітництва, а також реалізації нових спільних міжнародних проектів.
Також деканом факультету політичних і міжнародних студій було оголошено подяку пані Марті за її вагомий внесок у розвиток міжнародної співпраці між науковими закладами Польщі та України та підкреслено її роль у визначенні спільних наукових векторів, що формують цінності сучасної науки.