Увага акція!!!

02.05.2018 | 10:12

27 квітня 2018 року відбулася нарада щодо подальшої співпраці науковців географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка з керівництвом ведмежого притулку «Домажир» та головою місцевої об’єднаної територіальної громади. Окреслені основні напрями співпраці в екоосвітній, науковій та прикладній природоохоронній діяльності.

Перша екологічна акція запланована на 3 травня 2018 року на територій ведмежого притулку. У програмі: безкоштовна екскурсія, фотосесія з ведмедями і ведмедицями, «урок на природі», знищення інвазійного виду борщівника, смакування «географічної» рибної юшки.

На акцію запрошуються небайдужі екологічно активні студенти та працівники географічного факультету і не тільки. Виїзд о 13.30 від географічного факультету. Мати із собою: робочий одяг, що максимально закриває відкриті ділянки тіла, ложку, тарілку, хороший настрій та натхнення. Проїзд, екскурсія, захисні рукавиці, рибна юшка – за рахунок організаторів акції: Ведмежий притулок «Домажир», Домажирська територіальна громада, Кафедра раціонального використання природних ресурсів і охорони природи географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка, ГЕО «Екопоступ».

За додатковою інформацією звертатись на кафедру РВПР і ОП.