Успішні захисти бакалаврських робіт студентів зі спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

02.07.2021 | 14:23

22-24 червня 2021 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбулись успішні захисти бакалаврських робіт студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». Захисти відбулися під керівництвом професора кафедри Бомби М. Я. та за участю професора кафедри соціо-гуманітарних дисциплін Дутки Г. Я., доцентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Джурик Н. Й., Рутинського М. Й., Кушнірук Г. В.
Під час захисту студенти продемонстрували високий рівень отриманих  фахових знань, готовність і спроможність до професійної реалізації та подальших наукових досягнень. Актуальна тематика представлених до захисту робіт, належний супровід наукових керівників засвідчили реальну можливість студентів віднайти власну сферу наукових та практичних інтересів в обраній спеціальності.
Під час захисту студенти представили актуальні аспекти розвитку туристичної індустрії та готельно-ресторанної справи, зокрема високо були оцінені такі роботи:

  • Роль концепції формування інтер’єру в закладах ресторанного господарства (на прикладі кав’ярні «Шарлотка», м. Чернігів) (студентка Василенко М. С., науковий керівник – доц. Цимбала О. С.);
  • Перспективні шляхи розвитку шоколадного туризму в Україні (студентка Василиця Х. А., науковий керівник – доц. Петлін І. В.);
  • Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ТзОВ «Крейзі Таун») (студентка Мамонько А. Р., науковий керівник –доц. Шах А. Є.);
  • Шляхи та перспективи розвитку сирного туризму у Львівській області (студентка Терно Я. М., науковий керівник – доц. Кушнірук Г. В.);
  • Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах (за матеріалами готелю «Євроготель») (студентка Коваль М. Р., науковий керівник – доц. Удуд І. Р.);
  • Культурна самобутність Південної Кореї як ресурс розвитку культурно-пізнавального туризму (студентка Залога М. Ю., науковий керівник – доц. Рутинський М. Й.);
  • Сучасний досвід та перспективи вдосконалення комплексного обслуговування туристів у закладах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами готелю «Нобіліс») (студентка Щербата Ю. В., науковий керівник – доц. Білецький М. І.);

Цікаві наукові дослідження, змістовні доповіді, ілюстровані яскравими презентаціями, партнерські взаємовідносини студентів і викладачів, професіоналізм членів екзаменаційної комісії зробили захисти плідними та результативними.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає своїх випускників із успішним захистом кваліфікаційних робіт та присвоєнням освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»!
Бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, професійних досягнень, успішного вступу до магістратури та подальшого працевлаштування за фахом!