Університетська фотовиставка, яка присвячена подіям Євромайдану та Революції Гідності.

26.02.2018 | 16:26

Львівський національний університет імені Івана Франка ініціює створення Університетської фотовиставки, яка присвячена подіям Євромайдану та Революції Гідності. Участь у фотовиставці можна приймати до 15 березня 2018 року, надсилати авторські фотографії на: maidanlnu@gmail.com

Основні умови:
1. Фото з максимальним розширенням (бажано без обробки в графічних редакторах).
2. У листі необхідно вказати прізвище та ім’я автора, e-mail, контактний телефон, факультет, курс навчання – для студентів, посаду – для викладачів та співробітників, рік випуску – для випускників Університету.
3. Кількість фото необмежена (оргкомітет залишає за собою право обирати фотографії з усіх надісланих відповідно до тематики).
4. До кожної світлини необхідно додати опис, у якому вказати: назву фотографії, дату знімання та коротку історію (обсяг – до 500 символів із зазначенням, що зображено, які умови та обставини знімання).
5. При надсиланні більше 10 фото просимо використовувати файлообмінник www.fex.net , скопіювавши посилання у текстове поле Вашого листа.
6. Якщо впродовж двох днів після надсилання фотографій Вам не надійде відповідь від оргкомітету про отримання, надішліть повторно кожне фото в окремому листі.