УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ З КОРПОРАЦІЄЮ “TRAVELPORT” ТА ТУРИСТИЧНОЮ КОМПАНІЄЮ “ПІЛІГРИМ”

12.11.2015 | 08:33

10 листопада 2015 року на кафедрі туризму Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась зустріч студентів, декана географічного факультету – Володимира Біланюка, викладачів кафедри з представником дистриб’юторської корпорації “Travelport” – Ларисою Полянською та адміністрацією туристичної компанії “Пілігрим” щодо організації сертифікованих курсів з бронювання авіаперевезень в системі GDS Galileo (Basic). За результатами зустрічі адміністрація географічного факультету підписала угоду про співпрацю з корпорацією “Travelport”, та туркомпанією “Пілігрим”.

Корпорація “Travelport-Galileo” є провідною світовою компанією з продажу авіаквитків та туристичних послуг, навчанні персоналу, технічної та технологічної підтримки. Також корпорація забезпечує для туристичних агентств послуги бронювання авіаперевезень, готелів, супутніх туристичних послуг та оренди автомобілів, широкий доступ до розкладу, тарифної інформації компаній-постачальників авіатранспортних послуг.

Курси для студентів-туризмологів планується проводити у навчальній лабораторії “Туристична агенція” кафедри туризму упродовж 23-29 листопада 2015 року, тренер – провідний менеджер від туристичної фірми “Пілігрим” Ольга Якимець. Після проходження курсів слухачі отримують сертифікат міжнародного зразка і можливість працевлаштуватись у представництвах авіакомпаній та туристичних компаніях.

Записатись на платні курси можна до 20 листопада 2015 року, звертатись на кафедру туризму.