Участь викладачки кафедри туризму к. е. н., доц. Мункачій І.З. у Міжнародному туристичному форумі “Туризм в Україні: виклики та відновлення”

27.03.2023 | 13:47

Викладачка кафедри туризму к.е.н., доц. Мункачій І.З. впродовж 21-22 березня 2023 року взяла участь у Міжнародному туристичному форумі “Туризм в Україні: виклики та відновлення”, присвячений формулюванню візії та окресленню напрямів повоєнного відновлення українського туризму.
Організаторами форуму виступили Міністерство освіти та науки України, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (кафедра регіоналістики і туризму), Державне агентство розвитку туризму України Асоціація готельних об’єднань та готелів міст України, Батумський державний університет імені Шота Руставелі (Грузія), Херсонський державний аграрно-економічний університет (Україна).
Панельними дискусіями Міжнародного туристичного форуму були:

  • Панель 1. Візія та стратегії повоєнного відновлення українського туризму. Місце України у майбутньому світовому туристичному просторі: наслідування поширених практик та майданчик для інновацій.
  • Панель 2. Трансформація підприємств готельного господарства у післявоєнний час.
  • Панель 3. Удосконалення публічного управління в сфері туризму у повоєнний період.