Участь викладачів та студентів кафедри туризму у EU CAREER DAY-2018

28.09.2018 | 10:34

Кафедра туризму – щорічний учасник EU CAREER DAY! Викладачі та студенти 2-х та 3-х курсів кафедри туризму взяли участь у заходах в рамках програми «День кар’єри ЄС», який відбувся 26 вересня 2018 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Захід організували Львівський університет, Представництво Європейського Союзу в Україні та Інформаційний центр ЄС. Основна мета «Дня кар’єри ЄС» – поширення інформації про шляхи професійного зростання та фахові можливості для молоді у європейському вимірі.

Викладачі та студентистали слухачами мотиваційнї конференції «Глобальні кар’єрні виклики для молоді» (яка відбулась в Актовій залі Університету),під час якої провідні міжнародні експерти з управління персоналом, бізнесмени, науковці та практики з України, Польщі, Італії, Австрії, Данії і Німеччини ділилися зі студентами Університету досвідом досягнення професійного успіху.

Також упродовж дня студенти мали нагоду відвідати тренінги для підвищення свого професійного рівня, почути про міжнародні освітні програми (зокрема Програму «Еразмус+») і безпосередньо від роботодавців дізнатися про вакансії у провідних міжнародних компаніях. У холі головного корпусу Львівського університету 35 українських і європейських компаній, молодіжних організацій та освітніх платформ представляли свої установи усім учасникам заходу, безпосередньо спілкувалися зі студентами, інформували про можливості працевлаштування і співпраці та переглядали резюме претендентів на вакантні посади.