Участь в “Освітній конференції з кліматичної освіти та просвіти”

23.10.2023 | 15:11

12 жовтня 2023 р. викладачі географічного факультету асист. Любов Котик і доц. Євген Тиханович взяли участь в “Освітній конференції з кліматичної освіти і просвіти”. Організатори заходу: Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, Міжнародний фонд “Відродження”, ГО “Український екологічний клуб “Зелена хвиля””, за фінансової підтримки Швеції.
У рамках освітньої конференції учасники мали змогу ознайомитися: з навчально-методичним комплексом курсів за вибором “Кліматична абетка” (для учнів 3-4 класів ЗЗСО) і “Клімат-бокс” (для учнів 5-6 класів ЗЗСО); принципами діяльності дистанційної кліматичної школи; інформаційними виданнями “Мій перший кліматичний словник-довідник”, “Путівник світом кліматичних професій”, “Медіаграмотність у царині кліматичної інформації”; результатами прикладних кліматичних досліджень ГО “Український екологічний клуб “Зелена хвиля””; особливостями провадження медіаграмотності у царині кліматичної політики..
Отримані знання та досвід будуть інтегровані у викладання освітніх компонентів на ОПП “Середня освіта (Географія)” ОС “Бакалавр” і ОС “Магістр”.

Програма “Освітньої конференції з кліматичної освіти і просвіти”