Участь у вебінарі та підвищення кваліфікації “Розвиваємо резильєнтність: особистісний ресурс учасників освітнього процесу в умовах війни” доцента кафедри туризму Мункачій І. З.

28.06.2022 | 19:53

фото Участь у вебінарі та підвищення кваліфікації “Розвиваємо резильєнтність: особистісний ресурс учасників освітнього процесу в умовах війни” доцента кафедри туризму Мункачій І. З

Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри туризму Мункачій Ірина Зеновіївна прийняла участь у вебінарі “Розвиваємо резильєнтність: особистісний ресурс учасників освітнього процесу в умовах війни”, організований ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, Центральним інститутом післядипломної освіти, Україна, Вищою школою лінгвістичною в Ченстохові, Польща, Інститутом психології імені Г. С. Костюка НАПН України, Українським відкритим університетом післядипломної освіти, Українською асоціацією організаційних психологів і психологів праці, Київським університетом імені Бориса Грінченка.
У вебінарі взяли участь понад 200 освітян, психологів, науковців з усіх регіонів України та Польщі. Основною проблемою для обговорення було як розвинути резильєнтність в умовах війни.
В рамках заходу спікер розкрила зміст й показники резильєнтності особистості, особливості та чинники її розвитку в складних умовах сьогодення, презентувала досвід і специфіку психологічної підтримки особистості в контексті теми вебінару на засадах когнітивно-поведінкової терапії.
Разом до перемоги!
Все буде Україна!