Участь студентів і викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у ІIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»

10.10.2022 | 10:50

6 жовтня 2022 р. студенти, зокрема, Богдан Федів, Юрій Мотузюк, Антон Магировський (ГPГМ-21с), Сергій Юзвяк (ГРГМ-21з), Дмитро Корнійчук, Тамара Савчук (ГРХ-41с), Оксана Домарецька, Юлія Покальчук (ГРХ-31с), та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – доц. Пандяк І.Г., доц. Кушнірук Г.В., доц. Маслійчук О.Б., доц.Майкова С.В.,  доц. Вівчарук О.М., доц. Петлін І.В., доц. Подвірна Х.Є., ст. викл. Максимець О.Б., ст. викл. Паук О.Є., асист. Дорош Ю.С. взяли участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що відбулася на базі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся Пандяк І.Г. –  завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, наголосив про актуальність конференції в обсязі проблем, які стосуються не тільки сфери гостинності та туризму, а також питань глобалізації, освіти, управління в цей нелегкий час – час війни в Україні.

Студенти та викладачі представили на конференції доповіді з актуальних напрямків наукових досліджень кафедри:

  • Сучасні проблеми розвитку готельного бізнесу
  • Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HORECA
  • Вплив російсько-української війни на розвиток готельного бізнесу в Україні
  • Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні
  • Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові
  • Капсульні готелі: міжнародні тенденції та досвід упровадження в Україні
  • Удосконалення напівфабрикатів із гідробіонтів нетрадиційною сировиною
  • Наукові підходи щодо використання нетрадиційної сировини у борошняних виробах
  • Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв
  • Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста
  • Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини
  • Мотивація як дієвий інструмент удосконалення системи організації праці на підприємствах готельної індустрії
  • Диверсифікація міжнародних туристичних послуг готельних підприємств

 

У своїх напрацюваннях здобувачі вищої освіти та викладачі висвітлили актуальні результати власних досліджень відповідно до тематики наукової роботи кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій.

Висловлюємо вдячність організаторам конференції, завідувачу кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професору Марії Зіновіївні Пасці за можливість взяти участь у роботі конференції та очікуємо подальших наукових зустрічей!