Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ»

07.10.2021 | 18:29

7 жовтня 2021 р. студенти і викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, зокрема, Валерія Пилипенко (ГрТЛ-41с), Цвітана Кісіль (ГрГЛ-41с), Олександр Чичул (ГрТЛ-31с), доц. Г. В. Кушнірук, доц. М. Й. Рутинський, доц. І. В. Петлін  взяли участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що відбулася на базі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

У своїх доповідях студенти і викладачі кафедри презентували актуальні результати власних досліджень відповідно до тематики наукової роботи кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій.

У рамках роботи конференції на платформі Zoom студенти і викладачі кафедри також взяли участь у майстер-класі з підвищення фахових компетентностей «Сучасна українська кухня: не міф і не вигадка», який провела Людмила Шастало – власниця ресторану «Дефіляда» та компанії «Дефіляда кейтеринг», член Комітету з питань розвитку ресторанного бізнесу та харчової промисловості при Торгово-промисловій палаті України.

 

Висловлюємо вдячність організаторам конференції за належну якість проведення заходу та цікавий формат наукового спілкування!