Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фінансово-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання в період становлення інноваційної економіки»

13.11.2022 | 20:54

10 листопада 2022 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фінансово-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання в період становлення інноваційної економіки», яка проводилася за організації Криворізького національного університету, зокрема кафедри фінансів суб’єктів господарювання та інноваційного розвитку. Конференцію було присвячено 100-річчю Криворізького національного університету.

Науковці конференції долучилися до онлайн-роботи двох секцій, зокрема: доц. Петлін І.В. представила доповідь «Роль крауд-технологій у підборі персоналу в сучасних умовах» (секція «Інноваційний розвиток та економіка інтелектуальної власності») та доц. Удуд І.Р. «Загальні тенденції українського ринку готельної індустрії в умовах війни» (секція «Фінанси, економіка та менеджмент»).

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій вдячний організаторам конференції за можливість долучитися до обговорення актуальних фінансово-економічних проблем в діяльності суб’єктів господарювання в сучасних умовах та представити результати власних досліджень.