Студенти кафедри туризму взяли участь у брейн-рингу на європейську тематику від Представництва ЄС в Україні

02.03.2018 | 10:56

27 лютого 2018 року студенти 3 курсу груп ГРТ-31, 32, 33 і 34 кафедри туризму географічного факультету прийняли участь у тематичному брейн-рингу, який був присвячений історії і сучасності Європейського Союзу. Брейн-ринг відбувся на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка. Захід провели в рамках візиту Представництва ЄС до Львова з інформаційною кампанією «Будуймо Європу в Україні».

Студенти відповідали на питання пов’язані з Європейським Союзом і європейською інтеграцією України, а також перевіряли свої знання про функціонування європейських структур за допомогою інтерактивних методів.

Організували захід Представництво ЄС в Україні та Інформаційний центр Європейського Союзу при Львівському національному університеті імені Івана Франка. За словами організаторів, брейн-ринг на європейську тематику допомагає молоді покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички.

Після завершення брейн-рингу усі учасники отримали цікаві призи та подарунки від організаторів.