Наказ Ректора щодо встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів

26.03.2021 | 17:35

Відповідно до Наказу ректора № О-27 від 25 березня 2021 року «Щодо встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів» з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України №104 від 17.02.2021 року «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови Кабінету Міністрів України № 230 від 22.03.2021 року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236», Протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 березня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка запроваджено додаткові карантинні обмеження.

Зокрема, з 25 березня 2021 року здобувачам освіти заборонено відвідувати Університет. Водночас освітній процес здійснюватиметься у дистанційному форматі з урахуванням Постанови Головного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Відповідно до Наказу заборонено також проведення будь-яких масових культурних, розважальних, спортивних, соціальних та інших заходів. Більше того, упродовж зазначеного періоду на територію та в корпуси Львівського університету запроваджено пропускний режим з урахуванням жорстких карантинних обмежень.
Також з метою попередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, деканам факультетів, директору Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки, директорові Педагогічного фахового коледжу, завідувачам кафедр доручено забезпечити гнучкий режим роботи для працівників Університету.
Згідно з Наказом, Наукова бібліотека у вказаний період організовуватиме надання послуг у дистанційному режимі.
Упродовж дії жорстких карантинних обмежень здобувачам освіти забезпечено можливість проживання в гуртожитках з дотриманням карантинних обмежень.

З Наказом Ректора можна ознайомитися за посиланням.

Просимо Вас дотримуватися усіх карантинних обмежень і ретельно стежити за своїм здоров’ям, адже протидія поширенню вірусу – наш спільний обов’язок і наша спільна відповідальність.

Джерело