Прихисток у Карпатах у пам’ять про нашого випускника

12.05.2023 | 18:26

Маленькими кроками до великої справи!

На пошану нашого випускника, пластуна-сеньйора Тараса Гаврилишина (ТТ), який загинув при виконанні завдань на Херсонщині під час російської агресії проти України 1 листопада 2022 року, друзі з Морського Пластування вирішили втілити його мрію та останнє прохання – спорудження гірського прихистку на горі Парашка у Карпатах.

Тарас був активним та небайдужим студентом, багато мандрував, був туристичним гідом по Карпатах та займався прокладанням гірських маршрутів. Він нагороджений відзнакою ВМС ЗСУ та посмертно пластовою відзнакою «Залізний хрест». Багаторічний пластовий лідер та провідник морського пластування, кораблебудівник та мореплавець, інструктор з навігації та астрономії.

Справа мрії Тараса активно просувається. Вже розроблено проєкт агротуристичного прихистку і зібрано майже половину від необхідної суми.

Детальніше про прихисток можна прочитати тут: https://tt.pryhystok.in.ua/

Любі географи, ми вже неодноразово доводили, що разом ми – сила! Просимо долучитися до цієї важливої справи на прояв пошани до нашого Героя, який загинув виборюючи незалежність України. На сайті вказано різні можливості, як можна допомогти проєкту – фінансово, матеріалами, логістикою, волонтерством, інформаційною підтримкою тощо.

Фото – Морське Пластування