Проєкти власних туристичних підприємств презентували студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм» на практичних заняттях з предмету «Організація туристичних подорожей»

06.04.2021 | 09:34

На практичних заняттях з предмету «Організація туристичних подорожей» студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм» (викладач – к.е.н. Грицишин Анна Тарасівна) вивчали організаційні засади створення туристичного підприємства та його маркетингової діяльності. В рамках вивчення теми студенти презентували проєкти власних туристичних підприємств. Сподіваємося, що у недалекому майбутньому усі туристичні фірми розпочнуть свою діяльність.

Туристичне агентство «Travelics» пропонує кращі тропічні путівки. Ми гарантуємо, що кожна поїздка буде незабутньою і унікальною. Якщо Ви ще не визначились з місцем проведення відпустки, то компанія «Travelics» допоможе Вам створити незабутній відпочинок на островах з дотриманням всіх комфортабельних умов.

Група туристичних компаній «Real Dream Corporation» пропонує подорожі на будь-який смак і бюджет — від VIP відпочинку до економ-турів, а також автобусні, екскурсійні подорожі, індивідуальні тури, авіаквитки у всіх напрямках. Наша команда менеджерів завжди відрізняється особливими творчими ідеями, а також щороку відвідує безліч країн світу.

Туристичне агентство «American Travel Story». Світ починається тут, купіть собі місце під сонцем та гайда з нами до мрії! Ми пропонуємо безліч абсолютно різних турів Америкою, кожен знайде собі ідеальну подорож! Відкривай для себе світ різноманітних та неперевершених країн з нашою допомогою! 

Туристична фірма «OPEN THE WORLD» спеціалізується на інклюзив турах по Європі, турах для молоді, турах для закоханих. Саме наші тури відкриють вам всю глибину краси визначних місць планети за хорошу ціну та відмінну компанію. Всі поїздки створені з любов’ю та назавжди залишаться у серці! Відкрий для себе світ разом з нами!

Туристична компанія «Lemberg tour» пропонує відпочинок у будь-якій частині Європи та на будь-який смак! Обирайте надійний відпочинок і ми подбаємо про Ваш настрій. Підкорюйте найкрутіші гірські вершини. Пірнайте в кришталеві води морів та океанів. Насолоджуйтесь кухнею кращих країн світу,незайманою природою та рідкісними тваринами. Розкошуйте в кращих готелях світу. 

Туристична фірма “Там де літо”. Наша ціль – надання найбільш вигідних послуг за доступними цінами. Основна діяльність – це надання послуг відпочинку для всіх вікових груп в Україні та за її межами. Наша фірма рада зустріти всіх клієнтів. Ми завжди знайдемо для Вас найкращу пропозицію!

Туристична компанія «Good memories» – це молода та амбіційна команда фахівців у сфері туризму, яка знайде підхід до кожного клієнта та задовольнить будь-які Ваші потреби. Ви маєте можливість особисто підібрати готель чи курорт в тій чи іншій країні для відпочинку. Також для любителів подорожей Україна – невичерпне джерело туристичних екскурсій, цікавих історій та романтичних легенд. 

Туристична агенція «Sunshine» спеціалізується на путівках в Єгипет та готова стати Вашим гідом в яскравому світі незабутніх подорожей.