Представники кафедри туризму взяли участь у Міжнародній конференції “Відкрита наука та інновації в Україні 2022”

31.10.2022 | 11:12

Д. е. н., проф., завідувачка кафедри туризму Марта Мальська та к. е. н., доц. кафедри туризму Ірина Мункачій впродовж 27–28 жовтня 2022 року взяли участь у Першій Міжнародній конференції “Відкрита наука та інновації в Україні 2022”, яка організована Міністерством освіти та науки України та Державною науково-технічною бібліотекою України.

OSICU2022 – це міжнародна наукова конференція з відкритої науки та інновацій в Україні (приурочена до міжнародного тижня відкритого доступу), яка відбулася під егідою Міністерства освіти та науки України та за участю національних, міжнародних організацій, асоціацій та інших спонсорів. В конференції взяли участь провідні експерти з багатьох країн світу, які ділилися своїм досвідом, а також обговорювали шляхи імплементації найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні. Захід передбачав доповіді відомих міжнародних фахівців та експертів.

OSICU2022 – це майданчик для обміну досвідом для науковців, керівників та співробітників наукових бібліотек, менеджерів з управління інституційними репозитаріями, керівників та відповідальних виконавців науково-дослідних проєктів, співробітників у галузі ІТ, видавців наукових журналів, розробників науково-інформаційних платформ та систем, аспірантів та молодих вчених, проєктних менеджерів, співорганізаторів стартапів, голів та членів бібліотечних асоціацій, науковців, які працюють над розробкою досліджень, що пов’язані зі штучним інтелектом.

На І-ій міжнародній конференції «Відкрита наука та інновації в Україні 2022» обговорювалися тренди та нові досягнення у царині Відкритої науки, а також перспективи їх розвитку та імплементації в Україні.