Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь в онлайн-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни»

14.10.2022 | 15:12

13 жовтня 2022р. доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Галина Кушнірук та Ольга Маслійчук взяли участь у профільній  онлайн-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни».
PROFI CLUB – команда професіоналів, яка прагне вивести ресторанний бізнес на новий рівень і допомогти сформувати високу культуру громадського харчування, і ГО «Ресторанна гільдія», яка націлена на об’єднання, підтримку, навчання, консультування та обмін досвідом між працівниками сфери ресторанного господарства, були організаторами заходу, що об’єднав понад 140 учасників. Спікери розглянули актуальні тематики щодо ведення ресторанного бізнесу під час війни:

  • Зміни законодавства під час війни: РРО, кадри, кредити, перевірки тощо
  • Релокація бізнесу і оптимізація витрат
  • Стратегії бізнесу та нові орієнтири в умовах воєнного стану
  • Масштабування, скорочення, призупинення чи релокація бізнесу – що робити?
  • Мілітарі-маркетинг і піар на війні
  • Як забезпечити стійкість бізнесу та керівника у воєнні часи
  • Новий підхід до команди: як допомогти і підтримати

Вдячні організаторам і спікерам онлайн-зустрічі за корисну і цінну інформацію, професійні і якісні доповіді, практичні поради щодо ведення ресторанного бізнесу під час війни, і, звісно, за можливість навчатись і розвиватись задля спільного майбутнього України!