Працівники кафедри геоморфології і палеогеографії підготували серію відео для дистанційного проходження геологічного і геоморфологічного розділів навчальної практики

01.07.2020 | 14:10
Цього року в умовах карантину студенти проходять навчальну практику дистанційно. Працівники кафедри підготували відео про маршрути практики, яка традиційно відбувається в околицях смт Єзупіль на Дністерському географічному стаціонарі. У відео детально розказано про  річковий, ерозійний, зсувний, карстовий, структурно-денудаційний рельєф досліджуваноі територіі, а для іі загального огляду з висоти пташиного польоту використано квадрокоптер.
У відео з геологічного розділу практики розказано про основні дочетвертинні і четвертинні відклади регіону, показано способи підготовки розрізів для опису, роз’яснено послідовність описів порід.
У відео з геоморфологічного розділу практики детально розказано про  річковий, ерозійний, зсувний, карстовий, структурно-денудаційний рельєф досліджуваноі територіі, а для іі загального огляду з висоти пташиного польоту використано квадрокоптер.
Вступ
Частина 1
Частина 2
Частина 3
Частина 4