Відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
17-18 листопада 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Захід відбувся у змішаному форматі. На попередній захист було представлено 14 кваліфікаційних робіт магістрів на актуальні тематики:
- Сучасні тренди кавового сервісу у закладах ресторанного господарства Львова (Власюк Наталія, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
- Удосконалення системи управління кадровим потенціалом готельного підприємства в кризових умовах (на прикладі готелю “Ібіс Стайлз” м. Львів) (Лупан Павло, науковий керівник доц. Удуд І.Р.)
- Особливості формування ринкової ніші та конкурентні переваги ресторанів італійської кухні у м. Львові (Магировський Антон, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
- Франчайзингова діяльність мережі закладів швидкого харчування «Львівські Круасани» (Мотузюк Юрій, науковий керівник доц. Петлін І.В.)
- Формування та впровадження сучасних трендів у сфері HoReCa (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Дністер» м. Львова) (Федів Богдан, науковий керівник доц. Маслійчук О.Б.)
- Міжнародні готельні оператори в Україні: сучасний стан та тенденції розвитку (Хомич Юліана, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
- Впровадження інноваційних технологій обслуговування в готельному бізнесі в умовах невизначеності (Чумаченко Ірина, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
- Управління інноваційним розвитком готельного підприємства (Акуленко Катерина, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
- Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу у готельно-ресторанних комплексах Львівщини (Андрущак Наталія, науковий керівник проф. Бомба М.Я.)
- Удосконалення автоматизованих інформаційних систем управління у закладах ресторанного господарства (на прикладі мережі «Pizza Celentano») (Матвіїв Софія, науковий керівник доц. Вівчарук О.М.)
- Формування мережі ресторанів з халяльними стравами у Львові: передумови та перспективи розвитку (Нерета Вікторія, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
- Сучасні тенденції розвитку національної мережі готелів Reikartz Hotel Group в умовах глобалізації (Носкова Віра, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
- Сучасний стан та перспективи розвитку готельного господарства гірськолижних курортів Львівської області (Ткаченко Оксана, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
- Сучасні методи організації праці підприємствами готельного господарства (на прикладі мережі «Reikartz Hotel Group») (Юзвяк Сергій, науковий керівник доц. Петлін І.В.)
На попередньому захисті були присутні завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяк І.Г., гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти доц. Кушнірук Г.В. та керівники кваліфікаційних робіт магістрів.
За результатами попереднього захисту на засіданні кафедри від 24 листопада 2022 р. (протокол № 5) усіх магістрантів денної та заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» допущено до захисту перед Екзаменаційною комісією.
Бажаємо магістрантам успішно захистити кваліфікаційні роботи!