Відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

28.11.2022 | 12:30

17-18 листопада 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Захід відбувся у змішаному форматі. На попередній захист було представлено 14 кваліфікаційних робіт магістрів на актуальні тематики:

  1. Сучасні тренди кавового сервісу у закладах ресторанного господарства Львова (Власюк Наталія, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
  2. Удосконалення системи управління кадровим потенціалом готельного підприємства в кризових умовах (на прикладі готелю “Ібіс Стайлз” м. Львів) (Лупан Павло, науковий керівник доц. Удуд І.Р.)
  3. Особливості формування ринкової ніші та конкурентні переваги ресторанів італійської кухні у м. Львові (Магировський Антон, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
  4. Франчайзингова діяльність мережі закладів швидкого харчування «Львівські Круасани» (Мотузюк Юрій, науковий керівник доц. Петлін І.В.)
  5. Формування та впровадження сучасних трендів у сфері HoReCa (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Дністер» м. Львова) (Федів Богдан, науковий керівник доц. Маслійчук О.Б.)
  6. Міжнародні готельні оператори в Україні: сучасний стан та тенденції розвитку (Хомич Юліана, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
  7. Впровадження інноваційних технологій обслуговування в готельному бізнесі в умовах невизначеності (Чумаченко Ірина, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
  8. Управління інноваційним розвитком готельного підприємства (Акуленко Катерина, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
  9. Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу у готельно-ресторанних комплексах Львівщини (Андрущак Наталія, науковий керівник проф. Бомба М.Я.)
  10. Удосконалення автоматизованих інформаційних систем управління у закладах ресторанного господарства (на прикладі мережі «Pizza Celentano») (Матвіїв Софія, науковий керівник доц. Вівчарук О.М.)
  11. Формування мережі ресторанів з халяльними стравами у Львові: передумови та перспективи розвитку (Нерета Вікторія, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
  12. Сучасні тенденції розвитку національної мережі готелів Reikartz Hotel Group в умовах глобалізації (Носкова Віра, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
  13. Сучасний стан та перспективи розвитку готельного господарства гірськолижних курортів Львівської області (Ткаченко Оксана, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
  14. Сучасні методи організації праці підприємствами готельного господарства (на прикладі мережі «Reikartz Hotel Group») (Юзвяк Сергій, науковий керівник доц. Петлін І.В.)

На попередньому захисті були присутні завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяк І.Г., гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти доц. Кушнірук Г.В. та керівники кваліфікаційних робіт магістрів.

За результатами попереднього захисту на засіданні кафедри від 24 листопада 2022 р. (протокол № 5) усіх магістрантів денної та заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» допущено до захисту перед Екзаменаційною комісією.

Бажаємо магістрантам успішно захистити кваліфікаційні роботи!