Подяка проф. М. Мальській за внесок у розвиток ідеї Європи Карпат від голови Комітету закордонних справ пана Марека Кухцінського

11.03.2022 | 14:01

Хочу щиро подякувати за ваш дотеперішній внесок у розвиток ідеї Європи Карпат, новим елементом якої є Міжнародний клуб  Європи Карпат, започаткований на ХХХІІ Міжнародній конференції “Європа Карпат”, яка проходила у замку Красічин (Республіка Польща). (авт. доп.)

Спільний досвід та багаторічна співпраця людей із сфери політики, науки та культури, залучених до конференції та просування карпатських проблем у національних та міжнародних дебатах, породили концепцію створення неформальної групи друзів Європи Карпат, метою якого є продовження розвитку Карпатської ідеї та створення мережі Клубів по Центральній Європі.  Під час зустрічі ми прийняли декларацію Міжнародного клубу Європи Карпат, яку я додаю до цього листа.(…)

Переконаний, що наші спільні зусилля сприятимуть зміцненню потенціалу регіону та його впізнаваності. Висловлюю надію на спільну жваву дискусію під час наступних засідань Міжнародного клубу Європи Карпат.

З повагою

Переглянути PDF оригіналу листа голови Комітету закордонних справ пана Марека Кухцінського.