Плани відбудови України генерують на практичних заняттях з курсу «Організація туристичних подорожей»

28.03.2022 | 15:08

На практичних заняттях з курсу «Організація туристичних подорожей» студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм» (викладачка – к.е.н. Грицишин Анна Тарасівна) працювали над майбутніми планами відбудови нашої країни та презентували проєкти власних туристичних підприємств, які без сумніву будуть успішно функціонувати після нашої перемоги!

 Туристичне підприємство «Відпочивай файно» вважає своєю місією допомогти українцям дізнатися більше про свою Батьківщину, ґрунтуючись на їх бажаннях та потребах у різних видах туризму, від релігійного, де можна відвідати основні храми України, до темного, де можна поблукати темними сторінками України.​

Туристичне агентство «ГУСИ. Їдемо на різні туси» планує успішно функціонувати через 10 років, зацікавити якомога більше іноземних туристів відвідати Україну, а також заохотити українців до внутрішнього туризму. Авторки проекту вважають, що популярними туристичними напрямками у 2032 році будуть Маріуполь, Херсон та Чорнобиль.

 Туристичне підприємство «Стежками забутих предків» спеціалізуватиметься на поширенні народного мистецтва, фольклорної і традиційної культури; ознайомленні зарубіжних учасників фестивалів з фольклорною культурою українського народу; звеличенні здобутків української культури та зміцнення культурних зв’язків з українцями зарубіжних країн.

Туристичне підприємство «tour.ua» вбачає своєю місією заохочення туристів з Європи відвідати Україну, зокрема відбудовані міста, які постраждали від бойових дій. Своє натхнення для створення відповідного турагентства студентки знайшли у рядках Ліни Костенко: «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив.​» (с)

Туристичне агентство “Explore the Underwater World”. Основна місія підприємства – надати доступ туристам до власного водно-активного відпочинку всередині країни. Пропонується спелео-дайвінг та рек-дайвінг у районі Тендрівської та Кинбурнської кіс, в акваторії острова Березань та  поблизу Одеси і Херсона.

Туристична компанія «D-travel» надаватиме якісні послуги, зможе організувати  подорож в будь-який куточок світу та запрошує завітати до турагентства, щоб наповнити своє життя новими враженнями.

Туристична агенція «Four Seasons» надаватиме туристичні послуги незалежно від пори року і пропонуватиме тури протягом 365 днів. Це  дозволить отримувати прибуток, не зважаючи на фактор сезонності туризму.

Все буде Україна! Разом до перемоги!