Планування майбутньої екскурсії студентів кафедри туризму з метою ознайомлення з курсом «Проектування та дизайн закладів ГРГ»

27.06.2023 | 17:23

Доцент Худо В.В. та доцент Біланюк О.П., разом з іншими колегами-керівниками навчальної практики, взяли на себе зобов’язання підготувати ще одну екскурсію, яка дозволить студентам не тільки удосконалити свої знання з дисципліни «Організація та технологія діяльності туристичних підприємств», але й ознайомитися з фрагментами майбутнього курсу «Проектування та дизайн закладів ГРГ».

Найкраще для цього підходить !FESThotel, де студенти побачать різні стилі оформлення, а також втілення креативних ідей і інновацій.
Все оформлення !FESThotel розповідає про Львів, зокрема про те круте і цікаве, те справжнє, що було у Львові колись, і що зникло і залишилось лише образами на старих фото чи в пам’яті старих львів’ян.
Це і Виставка крайова – найбільша в Європі промислова міжнародна виставка 1894 року, і старі львівські летовища та перші рейси львівського трамваю, і розповіді про видатних людей, які жили і творили у м.Львові.