Підтримка України та географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка від міжнародних організацій з туризму та гостинності

20.09.2022 | 10:55

На початку вересня надійшло послання від двох міжнародних організацій з штаб-квартирою у Франції – AMFORHT : the global network of education and training organizations of the hospitality and tourism industry (AMFORHT : глобальна мережа освітніх і тренінгових організацій індустрії гостинності та туризму) та її багаторічного президента Філіпа Франсуа, всесвітньо відомого експерта з туризму та гостинності, а також від Skål International (Міжнародне об’єднання професіоналів з туризму і гостинності) та її генерального директора Даніели Отеро.

У цьому листі керівники поважних міжнародних організацій з туризму та гостинності висловлюють свою підтримку Україні та працівникам і студентам факультету у час російської агресії в Україні з надією на подальшу співпрацю. Один із авторів листа Філіп Франсуа співпрацював з фахівцями нашого факультету на початку 2000-х років в якості експерта міжнародної програми TACIS та долучився до створення і наповнення Регіонального центру навчальних матеріалів з туризму на факультеті.

Ми вдячні за підтримку і сподіваємось на активну співпрацю з цими авторитетними міжнародними організаціями.

Текст послання AMFORHT : the global network of education and training organizations of the hospitality and tourism industry, Skål International