Перемога студентки географічного факультету у престижному Всеукраїнському конкурсі GeOgRaPhY

30.11.2021 | 20:41

Студентка 1-ого курсу групи Грф-11 Кочкова Анна перемогла у престижному Всеукраїнському конкурсі GeOgRaPhY. Учасники конкурсу виконували географічні завдання різної тематики і різного рівня складності, спілкувалися з іноземними колегами-однодумцями та професорами у сфері географії. Конкурс тривав дистанційно протягом 6 місяців. 30 листопада 2021 р. визначили переможців, серед яких є і наша студентка.

Анна Кочкова отримувала перемоги не тільки в цьому конкурсі, але й  в інших. Це, зокрема, перше місце у всеукраїнському етапі міжнародного географічного конкурсу “UFRgeoGEA”, перше місце у міжнародному конкурсі “Weltraum Geographie”, перше та друге місця у міжнародному конкурсі «Творчі простори географії».

У жовтні цього року за підсумками голосування європейських суддів Анна Кочкова та Іван Стефанюк, її вчитель (ліцей №24 м. Івано-Франківська) здобули звання «Авторитет року», який визначається за кількістю перемог у географічних турнірах упродовж року. Визначення даного звання відбулося у Німеччині, переможці за результатами здобули понад 21 000 голосів, випередивши найближчого конкурента з Нідерландів на 5 000 голосів.

Студентка та її колишній вчитель здобули також першість у міжнародному конкурсі відео, в якому учасники представляли свою країну, ділилися успіхами, перемогами, історією. Участь у конкурсі взяли представники з Німеччини, Хорватії, США, Чехії, Аргентини, ПАР, Швеції, Ірландії, Бельгії та Франції, але найкращими стали представники України. Анна Кочкова  та Іван Стефанюк створили відео під українським прапором, на тлі української пісні про Незалежність України, яку виконала сама Анна під власний музичний супровід на піаніно.

Ми гордимося тобою, Аню! Бажаємо нових перемог та успішного навчання на нашому факультеті!

Джерело