Освітній менеджмент в географії

12.09.2023 | 16:05

12 вересня 2023 р. відбулося перше заняття з навчальної дисципліни “Освітній менеджмент в географії” (викладачі: доц. Володимир Біланюк, асист. Любов Котик) ОПП “Середня освіта (Географія)” другого (магістерського) рівня вищої освіти.
На вступній лекції доц. Володимир Біланюк ознайомив здобувачів освіти з принципами академічної доброчесності та декларацією академічної доброчесності студента Львівського університету, структурою навчання на ОПП Середня освіта (Географія), загальними і фаховими компетентностями та компетентностями предметної спеціальності, набуття яких передбачено у рамках освітнього компонента “Освітній менеджмент в географії”, методами навчання, системою оцінювання та базовою літературою з курсу. Наголосив, що за програмою навчальної дисципліни створено й акредитовано електронний освітній курс на платформі Moodle до якого будуть долучені студенти.
У рамках першого лекційного заняття студенти розглянули питання сутності і функції менеджменту, спільні та відмінні риси менеджменту та управління, особливості провадження освітнього менеджменту.
Бажаємо здобувачам плідної праці та здобутків у сфері середньої освіти.