Онлайн зустріч групи забезпечення бакалаврської ОПП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель” зі стейкхолдерами, роботодавцями та здобувачами

26.04.2024 | 11:36

24 квітня 2024 року відбулася онлайн зустріч групи забезпечення бакалаврської ОПП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель” зі стейкхолдерами та роботодавцями, а також здобувачами, які навчаються на цій ОПП.

На зустріч були запрошені: зав. каф. земельного кадастру ЛНУП, д.е.н., проф. Таратула Руслана Богданівна; ст. наук. співр. Інституту сільського господарства Карпатського регіоні України НААН, к.с.-г.н. Качмар Оксана Йосипівна; провідний спеціаліст ТЗОВ “Леокадастр”, к.е.н. Малахова Світлана Олександрівна, а також здобувачі: Кирило Голота, Ілона Вербівська, Анна Стельмах, Євгенія Камалова, Павло Шевчук.

Учасники обговорили результати акредитації ОПП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель”, а також рекомендації й побажання ЕГ та ГЕР.
У процесі обговорення запропоновано зміни до навчального плану (НП), які дозволять здобувачам отримувати необхідні компетенції та забезпечать виконання задекларованих програмних результатів навчання (ПРН) за спеціальністю 103 Науки про Землю.