Онлайн-тренінг для HR-фахівців галузі гостинності «Формування команди в HoReCa»

22.07.2021 | 10:08

6-8 липня 2021 р. доцент кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Галина Кушнірук взяла участь у триденному онлайн-тренінгу для HR-фахівців галузі гостинності «Формування команди в HoReCa», який відбувся на базі платформи ZOOM. Захід організовано Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Під час тренінгу опрацьовано понад 100 технік та інструментів для роботи з командою в сфері HoReCa з Ольгою Добровольською, досвідченим бізнес-тренером, HR-консультантом, експертом з навчання та розвитку працівників, HRD та HR-ментором, засновником та керівником HR-агентства RedBerry. Методологія курсу базувалась на мінілекціях, розгляді кейсів, індивідуальних завданнях, практичних вправах, розгляді конкретних ситуацій, перегляді та аналізі відеокейсів.