Навчальна поїздка студентів географічного факультету до Німеччини

07.08.2018 | 13:04

З 14 по 26 жовтня 2018 року група студентів географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка під керівництвом доцента Василя Стецького за сприяння й підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD, Bonn) відвідає Німецьку Федеративну Республіку, в якій згідно програми навчальної поїздки познайомиться із напрямками наукових географічних досліджень, освітніми програмами та організацією студентського навчання Єнського, Хайдельбергського, Тюбінгенського, Байротського і Ерляндського університетів.
Також учасники навчальної поїздки матимуть зустріч із провідними спеціалістами управління розвитку та познайомляться з портовою інфраструктурою міста Регенсбург, вивчатимуть організацію природоохоронної діяльності біосферного резервату “Тюрігський ліс” (Спадщина ЮНЕСКО), побувають з екскурсією на автомобілебудівному заводі “Мерседес” у місті Штутгарт.
Обов’язковою умовою для українських учасників навчальної поїздки буде знайомство німецьких колег із історією та сучасністю міста Львів, презентація організації освітніх програм у ЛНУ ім. Ів. Франка.