Науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій

24.11.2021 | 10:42

19 листопада 2021 р.  на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся науковий семінар на тему «Основні проблеми та сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії України».

Науковий семінар було присвячено актуальним питанням пошуку проблем сучасних напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії України. У своїй доповіді к. е. н., доцент Удуд І. Р. розкрила сутність конкурентоспроможності, визначила зміст конкурентних переваг готельно-ресторанного підприємства та фактори їх формування. Проаналізувала сучасний стан розвитку ринку готельно-ресторанного бізнесу України в умовах світової пандемії COVID-19. Запропонувала напрями підвищення конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанної галузі в умовах строгих обмежень.