Науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій
19 листопада 2021 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся науковий семінар на тему «Основні проблеми та сучасні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії України».
Науковий семінар було присвячено актуальним питанням пошуку проблем сучасних напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної індустрії України. У своїй доповіді к. е. н., доцент Удуд І. Р. розкрила сутність конкурентоспроможності, визначила зміст конкурентних переваг готельно-ресторанного підприємства та фактори їх формування. Проаналізувала сучасний стан розвитку ринку готельно-ресторанного бізнесу України в умовах світової пандемії COVID-19. Запропонувала напрями підвищення конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанної галузі в умовах строгих обмежень.