Науково-педагогічні працівники та студенти географічного факультету зустрілися з стейкхолдером

26.01.2021 | 09:53

Робоча група освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 106 Географія  організувала зустріч з стейкхолдером Третяком Юрієм Івановичем. Він є випускником Львівського національного університету імені Івана Франка, працює виконавчим директором ВСГО “Асоціація агенцій регіонального розвитку України”, є керівником групи радників Ініціативи “Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проєктів”. Ініціатива впроваджується консалтинговою компанією Alinea International в рамках проєкту SURGe за підтримки Уряду Канади.

І викладачам, і студентам було цікаво почути думку фахівця про ефективні форми взаємодії науковців та практиків, які розробляють і впроваджують стратегії та плани регіонального розвитку. Були висловлені слушні пропозиції для розробників освітньої програми стосовно нових форм і методів освітньої діяльності та перспективи розвитку освітньої програми.

Третяк Ю. І. відзначив наукові здобутки викладачів географічного факультету та запросив долучитися до обговорення проєкту аналітичного дослідження “Публічне інвестування для регіонального розвитку: спроможності, прогалини, рекомендації”.