Наукові успіхи студентської молоді

18.06.2021 | 15:09

20-21 травня 2021 р. на географічному факультеті ЛНУ ім. Івана Франка відбулась ХХІІ-а Всеукраїнська студентська наукова конференція на тему: “Реалії, проблеми та перспективи розвитку географії, туризму та сфери гостинності в Україні”.

Активну участь у конференції взяли студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій. У своїх доповідях молоді дослідники окреслили та проаналізували актуальні питання щодо сучасного стану та перспектив розвитку індустрії гостинності.

Доповідь студентки Ситник Анастасії на тему “Сучасні тенденції розвитку глемпінгу в Україні” (науковий керівник:  Пандяк І. Г., в. о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к. г. н., доцент ЛНУ ім. Івана Франка) була високо оцінена організаторами та здобула перше призове місце!
У своєму дослідженні студентка проаналізувала сучасний стан та тенденції функціонування глемпінгу як перспективної форми розвитку екотуризму і готельного бізнесу; оцінила можливості та потенціал України в організації  “зеленого туризму”, а також виділила ключові переваги цього бізнесового напрямку в індустрії гостинності.

Колектив кафедри щиро вітає студентку Ситник Анастасію та наукового керівника Ігора Григоровича Пандяка з успішною презентацією наукового доробку! Бажаємо енергії і натхнення у професійному зростанні і в майбутніх наукових пошуках!!!