Міжнародне стажування за програмою Еrasmus+ доц. Ольги Мамчур в Інституті географії Тюбінґненського університету імені Карла Еберґарта

08.11.2023 | 16:22

З 30 жовтня до 4 листопада 2023 р. Ольга Мамчур, доцент кафедри економічної і соціальної географії імені проф. Олега Шаблія Львівського університету взяла участь у програмі обміну для викладачів Erasmus+ в Інституті географії Тюбінґенського університету імені Карла Еберґарта (Німеччина).

Мета стажування: «Вдосконалення якості викладання суспільної географії в Львівському національному університеті імені Івана Франка» (керівник – проф. Себастіан Кіндер).

Під час стажування Ольга Мамчур ознайомилась із досвідом викладання суспільно-географічних дисциплін в Тюбінґенському університеті, дослідила шляхи імплементації наукових досліджень з економічної географії у навчальний процес, головні особливості програм підготовки бакалаврів і магістрів освіти (у галузі географії), а також можливі напрямки вдосконалення навчальних програм з регіональної суспільної географії у Львівському університеті, зважаючи на досвід колег у Тюбінгені.