Львівський університет започаткував профорієнтаційний проєкт “Franko Welcome Tour” разом із представниками учнівського самоврядування шкіл

07.12.2023 | 15:27

Вступна кампанія не за горами, тому цьогорічні випускники шкіл вже в процесі вибору майбутніх закладів вищої освіти. В Університеті також активно готуються до профорієнтаційного сезону, зокрема відділ маркетингу та комунікацій розпочав вступні лекції та екскурсії для школярів.
Ініціатива “Franko Welcome Tour” – профорієнтаційний проєкт, спрямований на співпрацю з майбутніми абітурієнтами та поширення академічних цінностей серед учнівської молоді.
Розпочалася ініціатива у листопаді з проведення екскурсії головним корпусом Університету та презентації факультетів для школярів Сумської гімназії №1. Після заходу юнацтво мало інтерактивний квіз, а найактивніші отримали пам’ятні подарунки про Університет від “FrankoStore”.

Під час зустрічі з представницями університету майбутні абітурієнти мали змогу порушити будь-які питання, які стосуються вступу до ВНЗ. Наприклад, школярів цікавило, як правильно розставити пріоритети, які умови проживання в гуртожитках Львівського університету та якими є запобіжні заходи для академічно недоброчесних студентів.

Проєкт “Franko Welcome Tour” триває, тож вже цієї п’ятниці, 8 грудня 2023 року, представниці відділу маркетингу та комунікацій, фахівці з профорієнтації Юлія Васьків та Анастасія Павленко відвідають Ліцей №91 ЛМР, де поспілкуються з одинадцятикласниками про майбутній вступ, вибір спеціальності та переваги Львівського університету як ЗВО.

Подібні заходи будуть і надалі проводитись спільно з різними школами, адже проєкт є своєрідним продовженням “ФранкоCAMP” – літнього табору для активних учнів, які стали амбасадорами Львівського університету. Саме спільно з ними вдається організувати для учнів їхніх шкіл такі важливі ознайомчі заходи та екскурсії.

Ми переконані, що подібні зустрічі – чудова можливість для молоді підготуватись до нового етапу – студентського життя. А ми раді допомогти дізнатися абітурієнтам про нашу Alma Mater якнайбільше.

Якщо ви теж бажаєте відкрити для себе Франковий університет на екскурсії, зустрічі у вашому навчальному закладі (для львівських шкіл) чи онлайн, тоді пишіть нам на електронну скриньку marketing@lnu.edu.ua

Джерело