Конкурс на здобуття премії Університету “За використання інноваційних технологій в навчальному процесі”

19.04.2021 | 13:59

Раді повідомити, що у Львівському національному університеті імені Івана Франка вже вдруге буде присуджено премію “За використання інноваційних технологій у навчальному процесі”. Лауреатом премії стане викладач/викладачка Університету, який/яка з особливим ентузіазмом використовує цифрові процеси в своїх навчальних курсах, створюючи для студентів/студенток дидактично обґрунтовані, нові та ширші навчальні можливості і активно впроваджує інновації в навчання студентської молоді.

Завдання такої премії – зробити якісне цифрове навчання в Львівському національному університеті імені Івана Франка більш видимим і представити приклади вдалих практик ширшій аудиторії.

Подання заявки

Ви на «ти» з цифровими технологіями? Ви використовуєте в навчальному процесі платформу Moodle, проводите запис аудіо- та відеоматеріалів, перевіряєте знання студентів за допомогою онлайн-тестів? Ви знаєте, що таке blended learning і послуговуєтеся цифровими можливостями на доповнення до класичних підходів? Ви постійно навчаєтеся і вдосконалюйтеся? Тоді не вагайтесь і подавайте заявку на участь у нашому конкурсі!

Право на подання заявки мають усі викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка. На конкурс можна подавати навчальний курс, який Ви викладали у зимовому семестрі 2020/2021 н. р. або ж  викладаєте у літньому семестрі 2020/2021 н. р.

Термін подання онлайн-заявки – до 23:59 год 10 травня 2021 року. Будемо раді Вашим заявкам і бажаємо Вам успіху!

Джерело