Команда “Географ-ЛНУ” перемогла у у благодійному турнірі пам’яті Юрія Лукащука

06.06.2022 | 13:11

5 червня 2022 року футбольна команда Львівського національного університету імені Івана Франка «Географ-ЛНУ» перемогла у благодійному турнірі пам’яті Юрія Лукащука. Юрій Лукащук – маленький фанат львівських «Карпат», який неодноразово брав участь у виведенні команд на поле. Хлопчик трагічно загинув у 8-річному віці.

Участь у турнірі взяли 10 команд. Так, матч-відкриття турніру завершився з рахунком 3:3 між командами «Географ-ЛНУ» та «Ветерани Карпат». Натомість у другому матчі «Географ-ЛНУ» здобув упевнену перемогу над командою «Олімп» – 9:0. Третій матч теж подарував перемогу університетській команді, яка змогла обіграти команду «Левандівка» з рахунком 5:1. Четвертий матч завершився перемогою «Географ-ЛНУ», які обійшли «Shark Trade» з рахунком 6:0.

У півфіналі «Географ-ЛНУ» виборов перемогу у команди «Леви» – матч завершився з рахунком 3:2. Найочікуваніша гра – фінал – до самого завершення зберігала інтригу. У фіналі команди зіграли з рахунком 2:2. Однак у серії пенальті з рахунком 2:1 перемогу здобула університетська команда «Географ-ЛНУ». Кубком переможців нагороджував український богатир, народний депутат, заслужений майстер спорту України, володар титулів «Найсильніша людина України» Василь Вірастюк.

Зазначимо також, що усі кошти, які організаторам вдалося зібрати під час турніру, будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.

Щиро вітаємо університетську команду з черговою перемогою! Нехай усі наші спільні здобутки принесуть Україні найочікуванішу перемогу – перемогу над агресором!

Джерело