Кафедри туризму була представлена на онлайн вебінарі “Правильне зберігання харчових продуктів – шлях безпечності та економії”

30.06.2022 | 15:44

Кафедра туризму вітає своїх колег доцента М. І Філь, асистента О. М. Гаталяк, які разом зі студенткою спеціальності «Готельно-ресторанна справа» М. Білою 25 червня 2022 р. взяли активну участь в онлайн вебінарі “Правильне зберігання харчових продуктів – шлях безпечності та економії”.
Цей вебінар створює можливості не лише вдосконалити викладачам свої знання у цьому напрямку, але й оновити та доповнити навчальні теми у силабуси «Товарознавство» для спеціальності «Готельно- ресторанна справа».
У вебінарі було ґрунтовно висвітлено такі актуальні теми:

  • як організувати зберігання продуктів, матеріалів в закладах, або на виробництві, з метою уникнення псування, запобігти харчовим отруєнням, рекламації та списанню;
  • вимоги до приміщень;
  • гігієна та санітарія, терміни придатності, складська техніка, тара, контроль тощо.

Спікером онлайн-вебінару виступила Вікторія Облак – фахівець по розробці, впровадженню системи НАССР, міжнародних стандартів харчової безпеки та якості ISO для харчової промисловості та HoReCa.
Надзвичайно приємно, що викладачі кафедри постійно працюють над вдосконаленням свого професійного рівня, постійно співпрацюють зі стейкхолдерами і залучають студентів до активного вивчення тонкощів їхньої майбутньої професії.