Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі

18.09.2023 | 16:42

15 вересня 2023 року доцент Філь М. І., асистент Гаталяк О. М. кафедри туризму та студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» брали участь в онлайн – навчанні «Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі».

Програма навчання:
Маломобільні групи населення, їх особливості і потреби.
Що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці. Створення мапи підтримки ментального здоров’я у вашій компанії.
Інклюзивність у бізнесі – можливість, від якої виграють усі.
Як зробити простір підприємств HORECA доступним для всіх, без обмежень.
Ментальне здоров’я у колективі, у якому є особливі працівники.
Соціальна та моральна відповідальність інклюзивності
Спікери:

  • Ольга Михайлова, керівник тренінгового центру PROFI CLUB і співзасновник ГО “Ресторанна Гільдія
  • Олена Булах, голова ГО “Ассоціація рестораторів та готельєрів” м. Дніпро
  • Оксана Бутурліна, директор центру компетенцій Федерації організацій роботодавців.

Велика вдячність організаторам та спікерам за актуальну тему.