Інформація про Всеукраїнську олімпіаду для сприяння у вступі зацікавлених абітурієнтів на географічний факультет ЛНУ імені Івана Франка

01.02.2022 | 16:27

У 2022 році Львівський національний університет імені Івана Франка проводить Всеукраїнську олімпіаду для сприяння у вступі зацікавлених абітурієнтів на географічний факультет Університету, спеціальності:

014 Середня освіта (Географія);
103 Науки про Землю (Ґрунтознавство та експертна оцінка земель);
103 Науки про Землю (Геоекологія і прикладна геоморфологія);
181 Харчові технології.

Переможці Олімпіади отримують можливість додати до сертифікату ЗНО з географії до 20 балів, що може суттєво підвищити їхню позицію в рейтингових списках.
Олімпіада проводиться у два тури — дистанційний та очний.

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які вже отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2022 році.

Під час проведення дистанційного туру учасники Олімпіади знайомляться із завданнями розміщеними на офіційному веб-сайті Університету (завдання тут) та виконують їх.
Виконані завдання разом із заповненою анкетою учасника (анкета тут) необхідно надіслати поштою на географічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка або електронним листом на офіційну електронну адресу географічного факультету geography.faculty@lnu.edu.ua не пізніше 04 травня 2022 року. В темі листа вказати: Олімпіада абітурієнта.

Адреса для надсилання виконаних завдань поштою:
Географічний факультет,
ЛНУ імені Івана Франка,
вул. Дорошенка, 41.
м. Львів, 79000

Детальніше