Відбулася гостьова лекція Генерального директора Ensana Hotels для студентів кафедри туризму

03.11.2023 | 15:59

1 листопада 2023 року для студентів кафедри туризму відбувалася гостьова лекція Генерального директора Ensana Hotels Франка Хальмоша (Frank Halmos, https://www.linkedin.com/in/frankhalmos/). Захід відбувся за ініціативи доц. Орести Бордун та доц. Анни Грицишин у межах участі в проєкті DAAD № 57602998 “Health tour”. (https://www.th-deg.de/en/research/projects).
Студенти кафедри туризму бакалаврського та магістерського рівнів підготовки мали змогу ознайомитися з ключовими засадами діяльності Ensana Hotels. Запущений у 2019 році, Ensana є провідним брендом оздоровчих СПА-готелів у Європі. Наразі група керує 27 готелями в Чехії, Угорщині, Словаччині, Румунії та Великобританії, розташованих у багатьох найстаріших курортних містах Європи – усі вони відомі своїми природними цілющими ресурсами та властивостями відновлення. Ensana розробила інноваційну інтегративну концепцію здоров’я; природні лікувальні ресурси в поєднанні з сучасними медичними знаннями та сучасними діагностичними методами допомагають гостям досягти їхніх особистих цілей щодо здоров’я.
Після лекції відбулася Q&A сесія, на якій студенти цікавилися можливостями проходження стажування та подальшого працевлаштування в Ensana Hotels, маркетинговими стратегіями, секретами успіху та методами подолання кризи готельної мережі. Франк Хальмош охоче відповів на усі запитання та поділився досвідом. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з Ensana Hotels.