Географічний факультет з екскурсією відвідали здобувачі освіти НВК “Інженерно-економічна школа — Львівський економічний ліцей”

26.03.2024 | 13:39

21 березня 2024 р. географічний факультет з екскурсією відвідали здобувачі освіти 9-их класів НВК “Інженерно-економічна школа — Львівський економічний ліцей” (вчителі: п. Зоряна Бурак, п. Надія Яковенко).
Здобувачі освіти ознайомилися: з історією розвитку географії у Львівському університеті; історико-культурною й мистецькою цінністю приміщення географічного факультету (вул. Дорошенка, 41); сучасними освітньо-професійними програмами ОР “Бакалавр” підготовка за якими здобувачів освіти провадиться на факультеті, їхніми перевагами та перспективами працевлаштування; відвідали навчальні приміщення і лабораторії факультету, ознайомилися зі студентським життям і студентським простором факультету.
Доц. Павло Романів в лабораторії “Навчальна туристична агенція” ознайомив здобувачів освіти з діяльністю на кафедрі туризму гуртка “Активний туризм”, показав туристичне спорядження, розказав про особливості його використання у різних видах туристичних подорожей та навів приклади його застосування; доц. Юрій Андрейчук в лабораторії “Геоінформаційного моделювання і картографування” продемонстрував прикладні розробки у сфері географії із застосуванням ГІС-технологій; асист. Любов Котик ознайомила здобувачів освіти з освітньо-професійними програмами факультету, провела екскурсію корпусом факультету.
Дякуємо здобувачам освіти за інтерес до географії, до пізнання рідного краю! Висловлюємо повагу вчителям — п. Зоряні Бурак і п. Надії Яковенко за долучення здобувачів освіти до географічної спільноти України!