Екскурсії і зустрічі з практиками туристично-рекреаційної діяльності

30.03.2024 | 18:23

В рамках курсу «Основи анімаційної діяльності» для студентів-туристів другого курсу відбулась екскурсія у фітнес-клуб та зустріч з директором провідного львівського туроператора турфірми «Міст-Тур» Євгеном Мазуркевичем.
Екскурсія у фітнес-клуб «Ліга», що відкрився недавно поруч з географічним факультетом, передбачала відвідування двох рівнів цього центру площею близько 1000 м2. Студенти у супроводі менеджера клубу відвідали функціональні зони, групові студії, оздоровчі комплекси. Ознайомились з менеджментом надання інклюзивних фітнес-послуг та роботою відділу продажів. Екскурсія була цікава як з погляду ознайомлення з видами фітнес-занять, так і можливостями студентів відвідати цей оздоровчий комплекс.
Зустріч з директором турфірми «Міст-Тур» Євгеном Мазуркевичем передбачала коротку оповідь про її діяльність на ринку послуг та представлення можливостей для студентів щодо виробничих практик та стажування. Студентів було запрошено на стажування і супровід екскурсійних груп у Болгарію, Чорногорію та Хорватію, а також детально ознайомлено з функціями супроводу груп на автобусних екскурсіях. Відбулась цікава бесіда студентів з керівником турфірми щодо можливостей побудови кар’єри в турфірмі «Міст-Тур».