Доцент кафедри економічної та соціальної географії Ольга Мамчур завершила міжнародну програму підвищення кваліфікації “Англомовна академічна комунікація у міжкультурному контексті” (Professional Development Program English-language Academic Communication in the Cross-cultural Context)

28.06.2023 | 13:58

Доцент кафедри економічної та соціальної географії Ольга Мамчур завершила міжнародну програму підвищення кваліфікації “Англомовна академічна комунікація у міжкультурному контексті” (Professional Development Program English-language Academic Communication in the Cross-cultural Context), яка відбувалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка на базі Центру англомовної академічної та кроскультурної комунікації у співпраці з факультетом іноземних мов Університету та європейськими партнерами з 17 березня до 20 травня 2023 р.

Програма реалізована Центром англомовної академічної та кроскультурної комунікації у співпраці з факультетом іноземних мов Університету і європейськими партнерами з Великої Британії та Польщі. Програма відбувалася у рамках грантового проєкту «Навчальний міст Хемніц – Львів» за підтримки Федерального міністерства освіти та науки Німеччини. Цьогоріч учасниками програми стали представники 19 факультетів Університету, а також професори інших ЗВО країни. Навчання відбувалося англійською мовою, проходило в дистанційному форматі та складалося з чотирьох тематичних модулів.

Урочиста академія з нагоди нагородження сертифікатами відбулася за участі адміністрації Університету, міжнародних гостей, лекторів та учасників програми.

Учасники програми відзначили високий рівень підготовки та реалізації програми, а особливо – професіоналізм українських та міжнародних лекторів.

Джерело: https://lnu.edu.ua/v-universyteti-zavershylas-m