Активні географи на Lviv Eco Week

19.09.2019 | 16:50

Викладачі та студенти кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи  взяли активну участь у проведенні екологічного тижня у Львові з 9 по 15 вересня 2019 р. Lviv Eco Week.

Доцент Ірина Койнова та магістри кафедри Катерина Чорна та Елізавета Хитрук взяли участь у “Кліматичному нетворкінгу”. Обговорили закордонний досвід запровадження альтернативної енергетики, можливі заходи для зменшення викидів парникових газів у Львові та адаптації природи і людей до змін, що вже відбуваються.

14 вересня кафедра долучилась до організації та проведення Першого львівського Екофесту Чисте Місто Фест 2019 у ТЦ Вікторія Гарденс.

На панельних дискусіях обговорили проблеми поводження з побутовими відходами з представниками влади, науковцями, практиками, громадою.

Активісти екологічного гуртка географічного факультету долучились до організації екофесту: проводили екологічні ігри з дітьми, курували екомайстеркласами, розробили і провели цікавий екоквест, який навчав учасників цінувати ресурси та правильно сортувати побутові відходи.

Дякуємо за підтримку і активну участь у дискусіях колег з дружніх кафедр: доц. Діані Кричевській та доц. Павлу Шуберу.

Дякуємо усім нашим волонтерам : чудовим студентам-географам, які долучились до організації та проведення Екофестивалю у Львові і зробили цей фестиваль по-справжньому освітнім, молодіжним, крутим, креативним заходом.

Впевнені, що наше місто буде чистим)), а з такою молоддю наше майбутнє у надійних руках.

Але досягнення цієї мети можливе лише спільними зусиллями. Досягнемо успіху лише злагодженими діями у супроводі екопросвітницької кампанії.

Текст: Ірина Койнова

Фото: Д.Кричевська, Б.Сенчина, Г.Горішня, І.Койнова